1. Acasa
  2. /
  3. Specialități medicale
  4. /
  5. Telemonitorizare la domiciliu, Brățara Vieții

Telemonitorizare la domiciliu, Brățara Vieții

Supraveghem non-stop starea sănătății tale!

  1. ”Brățara Vieții”, sistem de teleasistenţă medicală 24h/24, pentru persoanele cu probleme de sănătate domiciliate în Sectorul 1.

Acum disponibilă GRATUIT pentru cei cu un venit lunar de până la 2500 lei și alte categorii speciale.

Pacientul primește o brățară echipată cu buton de panică pe care o poartă permanent la mână, și un telefon mobil asociat acesteia., care poate trimite o alertă către Centrul de Telemonitorizare al Complexului Multifuncţional Caraiman,  centru care funcționează non-stop.

Dacă pacientul se simte rău sau consideră că are nevoie de asistență medicală, acesta apasă butonul roșu al brățării, iar telefonul mobil apelează instant serviciul de Telemonitorizare al Complexului Multifuncţional Caraiman, care funcționează non-stop.

După primirea alertei, specialiștii noștri declanșează protocolul de urgență pentru acordarea asistenței medicale, iar dacă este cazul se apelează sistemul unic de urgență 112, cu transmiterea fișei medicale a pacientului.

Beneficiază GRATUIT de sistemul”Brățara Vieții” pensionari sau salariați cu un venit lunar de până la 2.500 lei inclusiv, sau alte categorii vulnerabile: persoane cu dizabilități, persoane aflate în șomaj, în evidența serviciilor de asistență socială, precum și alte categorii de persoane care nu au calitatea de asigurat, dar au domiciliul în Sectorul 1

Sistemul este disponibil si altor categorii de persoane din Sectorul 1, contra unei sume minime, de 10 lei/lună, pentru cei cu venit lunar net între 2.501 și 3.500 lei , respectiv 20 lei/ lună, pentru cei cu venituri lunare de peste 3.500 lei.

De ce teleasistență prin ”Brățara Vieții”?

  • Suntem in legatura permanenta cu pacientul.
  • Declanșăm protocolul pentru acordarea asistenței medicale.

Pentru mai multe detalii privind”Brățara Vieții”, contactează serviciul telemonitorizare la tel. 0762 251002.

2. CheckPoint Cardio, dispozitiv de monitorizare în timp real a stării de sănătate.

Parametrii vitali monitorizați în timp real sunt: saturația în oxigen (SpO2), tensiunea arterială (TA), frecvența respiratorie (FR), puls , EKG/ECG în timp real și temperatura.

Dispozitivul CheckPoint Cardio este gratuit pentru locuitorii Sectorului 1.

Nu este nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie sau de card de sănătate CNAS. Obligatoriu, domiciliul să fie în Sectorul 1 București.

IMPORTANT! Pentru detalii privind abonarea la sistemul de telemonitorizare ”Brățara Vieții”, în regim gratuit, cu tarif social și tarif integral , accesați link

Îngrijirea medicală de care ai nevoie.

Convinge-te singur. Vino să ne cunoști!

Telemonitorizare

0762.251.002

Ambulanța Caraiman

021.9644

TelVerde Persoane Vârstnice

0800.800.063

Toate drepturile rezervate © Complexul Multifuncţional Caraiman 2023 | GDPR - Politica de Confidentialitate

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram