1. Acasa
 2. /
 3. Specialități medicale
 4. /
 5. Psihologie clinică (copii și adulți)

Psihologie clinică (copii și adulți)

Specializări în:

 • Psihologie clinică
 • Psihologia Muncii

DANIEL CRISTEA

Psiholog

Specializare în Psihologia muncii, psihologie clinica, psihoterapie.

LUNIMARȚIMIERCURIJOIVINERI
07:00-15:3007:00-15:3007:00-15:3007:00-15:3007:00-13:00

NICOLETA ARHIP
Psiholog clinician
Specializare în Psihologie clinică.

LUNIMARȚIMIERCURIJOIVINERI
08:00-16:3008:00-16:3008:00-16:3008:00-16:3008:00-14:00

MARIANA TOMAI
Psiholog clinician & Logoped

LUNIMARȚIMIERCURIJOIVINERI
07:30-16:0007:30-16:0007:30-16:0007:30-16:0007:30-13:30

Acordă terapii și copiilor începând cu vârsta de 4 ani.

Vă oferim servicii complete de psihologie adaptate nevoilor dumneavoastră: 

 • Evaluare clinică.
 • Evaluarea cognitivă și emoțională a persoanelor adulte cu probleme de memorie, diferite forme de demență.
 • Stabilirea conduitei terapeutice non-farmacologice psihosociale pentru persoanele adulte cu probleme de memorie, diferite forme de demență (terapia de stimulare cognitivă, logopedie, terapia prin reminiscență, terapia prin artă, terapia prin muzică etc.).
 • Terapii de reabilitare cognitivă și de limbaj prin utilizarea unor tehnologii de ultimă generație, bazate pe realitatea virtuală (VR): Khymeia VRRS și BTS Nirvana (două sisteme terapeutice, unice şi inovative, de exerciții interactive cu imersare completă în realitatea virtuală, care se adresează atât copiilor cât și adulților, indiferent de vârstă, persoanelor independente, celor în scaun cu rotile sau celor care folosesc instrumente ajutătoare de mers).
 • Screening pentru depistarea precoce a tulburărilor de memorie, inclusiv demență (incepand cu varsta de 40 de ani).
 • Recomandare pentru participarea la activitățile ”Centrului de zi Alzheimer și alte boli neurodegenerative” (în funcție de stadiul de evoluție al tulburării cognitive) sau pentru internarea într-un centru rezidențial (pentru evitarea izolării sociale și a lipsei stimulării cognitive).
 • Terapii de scurtă durată focalizate pe problemă, prevenție terțiară, recuperare și reeducare în cadrul bolilor cronice. leziunilor de lungă durată (terapii individuale, de grup, cuplu şi familie).
 • Terapii standard de relaxare şi sugestive.
 • Consiliere și terapie suportivă pentru copii, adolescenți, adulți.
 • Psihoeducație și consiliere specifică obiectivelor medicale (ex. creșterea aderenței la tratament, modificarea stilului de viață, pregătire preoperatorie, prevenție terțiară în cadrul bolilor cronice, îmbunătățirea funcționării zilnice a pacientului cu tulburare cognitivă, inclusiv demență etc.).
 • Asistarea personalului de îngrijire (familie, profesioniști medicali) în gestionarea schimbărilor de comportament ale pacientului cu probleme de memorie, diferite forme de demență. 
 • Consiliere pentru reducerea senzațiilor de epuizare și stres ale familiei sau celor care îngrijesc pacientul cu probleme de memorie, diferite forme de demență.
 • Consiliere pentru realizarea de activități adaptate pacientului cu tulburare cognitivă, inclusiv demență și pentru structurarea activităților zilnice.
 • Informare și îndrumare în vederea întocmirii dosarului de încadrare în grad de handicap.

Intervenția psihologică atât pentru copii, cât și pentru adulți (intervenția psihologică de bază, efectuată de psihologul clinician, consilierea psihologică și psihoterapia) este oferită în regim gratuit.

Programarea la psiholog se face doar cu cartea de identitate.

Obligatoriu, domiciliul să fie în Sectorul 1, București.

Confidențialitatea procesului de psihoterapie este asigurată conform Codului etic și deontologic care se poate consulta pe site-ul Colegiului Psihologilor din România.

Îngrijirea medicală de care ai nevoie.

Convinge-te singur. Vino să ne cunoști!

Telemonitorizare

0762.251.002

Ambulanța Caraiman

021.9644

TelVerde Persoane Vârstnice

0800.800.063

Toate drepturile rezervate © Complexul Multifuncţional Caraiman 2024

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram